Konferens/möte

På Vejbystrands vandrarhem, endast 15 minuter från Ängelholms/Helsingborgs flygplats, erbjuder vi konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Den rogivande omgivningen — grönskan, ljuset, vattnet, närheten till havet — inbjuder till kreativitet och arbetsglädje oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget.

Om ni önskar kan vi tillsammans med Källbacka Ledarskapsutbildningar skräddarsy konferenser efter era behov med både föreläsningar och längre utbildningar inom ledarskapets viktiga pelare: personprofiler (Insights Discovery), personligt ledarskap, leda team, effektivitet och kommunikation.

Naturligtvis finns datorprojektor och filmduk på plats. Ni kan beställa frukost, lunch, eftermiddagsfika och även middag för grupperna som föredrar att övernatta. Det finns också möjlighet att nyttja vårt fullt utrustade kök för egen mataktivitet.
Möjlighet att hyra hela vandrarhemmet (16 dubbelrum) finns om man är ute i god tid.

Smakvandring

Våra Smakvandringar har blivit mycket populära och på efterfrågan skapar vi nu en version av vandringen anpassad för företag/grupper!

Ta med dina kollegor ut i naturen på en Walk & Talk! Hjärnan arbetar bättre under en promenad i friska luften och i en avstressande situation blir du mer kreativ.
Vi förgyller din promenad med smakprov på närodlat och lokalproducerat efter önskemål.