Om oss

Vandrarhem i hotellklass

Mysigt & Fint

Detta mysiga vandrarhem ligger i skånska Vejbystrand, fem minuters promenad från havet.
Vejbystrand är ett naturskönt semesterparadis på södra Bjärehalvön med fina sandstränder, småbåtshamn och restauranger. Bjäre med dess matkultur och gårdsbutiker gör vistelsen till en oförglömlig upplevelse! Det finns bra buss- och tågförbindelser till Ängelholm, Helsingborg, Köpenhamn m.m. Ängelholm/Helsingborgs flygplats ligger endast 15 minuter bort.

Våra 16 dubbelrum är smakfullt och unikt inredda. Alla rum har TV och Wi-Fi. I vissa dubbelrum kan du mot tilläggskostnad ha en eller två extrasängar. Vandrarhemmet har flera trevliga gemensamhetsytor. Du som bor här har tillgång till fullt utrustat kök, toaletter, duschar och allrum. Vi har en stor härlig solaltan och uteplatser under tak med bekväma soffor. Vill du slippa städa efteråt hjälper vi till mot en liten ersättning. Sköna sänglinnen och handdukar finns att hyra.

Du kan förbeställa vår mycket populära frukost. Vår frukost består av KRAV-märkt kaffe och te, juice, säsongens frukter, hembakat surdegsbröd, ekologiska ägg, hemlagade lokala marmelader, ost och chark från lokala gårdsbutiker.

Vi önskar dig med familj, vänner, partner eller som ensam, varmt välkommen att bo hos oss!

Det händer alltid något i Vejbystrand

Vid högtider som midsommar, valborg och advent arrangeras naturligtvis festligheter. Dessutom har Vejbystrand lite egna festligheter så som Reggae-kväll på stranden, segelregatta, julmarknad och en hel del fotbollsmatcher.