Smakvandring & smakcykling

Vårens datum kommer att annonseras. Privata smakvandringar kan fortfarande bokas.

Smakvandring

Natur & Smaker

Vi vet att många vill kombinera god mat och dryck med ett friluftsliv i vacker natur. Trots att Vejbystrand är en liten ort har vi flera fantastiska aktörer inom mat och dryck. Tillsammans med dessa har vi skapat flera unika och personliga Smakvandringar som vi erbjuder dig att ta del av.

Vandringarna, inklusive Smakcyklingen bjuder på lokala läckerheter från Heberleins Delikatess, Vilt & Gott, Vejby Vingård, Ljungbyholm Vingård, Bjäre Fisk & Skaldjur och Strandhugget.

Smakvandring, pris 985,-/person

Nu finns möjlighet att göra Smakvandring (ca 12 km)  lördagar med start kl 9.00. Frukost, lunch och smakprover ingår. Det går bra att boka PRIVAT Smakvandring för grupper.

Smakcykling, pris 985,-/person

Smakcykling i Vejbystrand (ca 16 km) med besök hos våra lokala delikatessbutiker och restauranger anordnas lördagar med start kl 10.00. Avsluta gärna med After Bike på Bjäre Fisk & Skaldjur som bjuder på musikunderhållning. Karta och smakprover ingår. Det går bra att boka PRIVAT Smakcykling för grupper.

Företagsanpassad Smakvandring

Våra Smakvandringar har blivit mycket populära och på efterfrågan skapar vi nu en företagsanpassad version! Maila förfrågan till info@vejbystrandsvandrarhem.se

OBS. Ändringar kan förekomma vid oförutsedda händelser.

Så mycket gott i Vejbystrand