Smakvandring

 

Vår egen Smakvandring

2017 kommer Vejbystrands Vandrarhem att erbjuda smakvandringar. Vi vet att många vill kombinera god mat och dryck med ett friluftsliv i vacker natur. Trots att Vejbystrand är en liten ort har vi flera fantastiska aktörer inom mat och dryck. Tillsammans med dessa har vi skapat en unik smakvandring som du kan boka och njuta av under 2017. 

Boka din smakvandring

lördagen 13/5 eller 30/9 Större sällskap kan boka egen vandring efter överenskommelse med vandrarhemmet.

Smakvandringen startar med frukost på vandrarhemmet. Med hjälp av en detaljerad karta sträcker sig vandringen längst havet, förbi strand, skog, småbåtshamn, över hedar, naturbeten, landsvägar, skogsvägar, genom gamla Vejbystrand och förbi sevärdheter. Det blir smak-stopp hos Snitten, Vejby Vingård, Sandgårdens Skafferi och lunch hos Bjäre Fisk & Skaldjur i Magnarps hamn. Middag intas på kvällen på vandrarhemmet och arrangeras av Vilt & Gott, även det en lokal aktör. Mat, smakprover, övernattning och frukostar ingår, liksom sänglinne och handduk.

Pris: 1.495,-/person

(enkelrumstillägg 195,-) Två frukostar, karta, alla smakprover, lunch, middag, övernattning, sänglinne och handduk ingår.