Vår egen Smakvandring

 

Vi vet att många vill kombinera god mat och dryck med ett friluftsliv i vacker natur. Trots att Vejbystrand är en liten ort har vi flera fantastiska aktörer inom mat och dryck. Tillsammans med dessa har vi skapat en unik och personlig Smakvandring som vi erbjuder dig att ta del av. 

Boka din Smakvandring 2020

Boka traditionell Smakvandring alternativt Dagsvandring
lördagen 25/4, 9/5 eller 22/8. Större sällskap kan boka egen vandring efter överenskommelse med vandrarhemmet.
Smakvandringen startar med frukost på vandrarhemmet. Med hjälp av en detaljerad karta sträcker sig vandringen längst havet, förbi strand, skog, småbåtshamn, över hedar, naturbeten, landsvägar, skogsvägar, genom gamla Vejbystrand och förbi sevärdheter. Det blir smakprover från Sandgårdens Skafferi, Vejby Vingård och lunch hos Bjäre Fisk & Skaldjur i Magnarps hamn. Middag intas på kvällen på vandrarhemmet och arrangeras av Vilt & Gott, även det en lokal aktör.
Mat, smakprover, karta, övernattning och frukostar ingår, liksom sänglinne och handduk.

Pris: 1.495,-/person

(enkelrumstillägg 195,-)

Dagsvandring

Nu finns möjlighet att göra Dagsvandring med samma tema som Smakvandringen. Dagsvandringen har precis samma sträckning med smakprov från Vejby Vingård, Sandgårdens Skafferi och avslutas med lunch på Bjäre Fisk&Skaldjur. Frukost, karta, smakprover och lunch ingår.

Pris: 845,-/person

Företagsanpassad Smakvandring

Våra Smakvandringar har blivit mycket populära och på efterfrågan skapar vi nu en företagsanpassad version av vandringen!
Läs mer >>>

OBS. Ändringar kan förekomma vid oförutsedda händelser.

Smakvandring_knapp56mm