Vår egen Smakvandring

 

Vi vet att många vill kombinera god mat och dryck med ett friluftsliv i vacker natur. Trots att Vejbystrand är en liten ort har vi flera fantastiska aktörer inom mat och dryck. Tillsammans med dessa har vi skapat en unik och personlig smakvandring som vi erbjuder dig att ta del av. 

Boka din Smakvandring

Boka smakvandring 12/5, 26/5, 15/9 eller 6/10. Större sällskap kan boka egen vandring efter överenskommelse med vandrarhemmet.
Smakvandringen startar med frukost på vandrarhemmet. Med hjälp av en detaljerad karta sträcker sig vandringen längst havet, förbi strand, skog, småbåtshamn, över hedar, naturbeten, landsvägar, skogsvägar, genom gamla Vejbystrand och förbi sevärdheter. Det blir smakprover från Snitten, Vejby Vingård, Sandgårdens Skafferi och lunch hos Bjäre Fisk & Skaldjur i Magnarps hamn. Middag intas på kvällen på vandrarhemmet och arrangeras av Vilt & Gott, även det en lokal aktör. Mat, smakprover, karta, övernattning och frukostar ingår, liksom sänglinne och handduk.

Pris: 1.495,-/person

(enkelrumstillägg 195,-)

Nyhet 2018

Nu finns möjlighet att göra en Dagsvandring med samma tema som Smakvandringen. Dagsvandringen har precis samma sträckning med smakprov från Snitten, Vejby Vingård, Sandgårdens Skafferi och avslutas med lunch på Bjäre Fisk&Skaldjur. Frukost, karta, smakprover och lunch ingår.

Pris: 845,-/person

OBS. Ändringar kan förekomma vid oförutsedda händelser, men då meddelas givetvis detta.

Smakvandring_knapp56mm